Lennonit

Lennonit on nuorten rauhanlähettiläiden ryhmä, jonka tavoite on rohkaista nuoria olemaan rauhantekijöitä omassa elämässään. Ryhmä koostuu 16–24-vuotiaista vapaaehtoisista. Lennoneihin kuuluu puhujia, kirjoittajia, somettajia, valokuvaajia, videontekijöitä, graafikkoja ja vaikka minkä muun alan osaajia, joita kaikkia yhdistää kiinnostus rauhantyöhön ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Konfliktinratkaisujärjestö CMI perusti Lennonit vuonna 2017. Jo vuosien ajan CMI on kiertänyt puhumassa rauhantyöstä suomalaisissa kouluissa joka marraskuussa järjestettävillä Ahtisaari-päivillä. Lennonit ovat mukana viemässä eteenpäin Ahtisaari-päivien viestiä: riidat ratkotaan puhumalla.

Lennoneiden tavoitteena on edistää vuoropuhelua ja ehkäistä siten konfliktien syntymistä, innostaa nuoria tekemään töitä rauhan eteen omassa arjessaan ja pitää ääntä nuorten roolista rauhantyössä. Kuten muusikko ja rauhanaktivisti John Lennon, jolta ryhmä on saanut nimensä, Lennonit unelmoivat suuria ja tekevät töitä rauhallisemman maailman eteen.

Riidat ratkotaan rapilla -podcast-jakso kuunneltavissa Spotifyssa ja Acastissa nyt! 🕊

Musakentän kuvioihin ja arjen rauhaan pureutuvassa keskustelussa Lennoneiden kanssa mukana musiikkitoimittaja ja Monsp Recordsin A&R Ida Karimaa, rap-artisti ja musiikintekijä F eli Fanni Sjöholm sekä Sony Music Finlandin A&R-koordinaattori ja Jäbät & Tunteet -podcastistakin tuttu Nosh A Lody.

Check it out! 🎵

@f_virallinen @nosh.alody @idakari

#riidatratkotaanrapilla
Video: @artlabproductions

wearelennons Riidat ratkotaan rapilla -podcast-jakso kuunneltavissa Spotifyssa ja Acastissa nyt! 🕊 Musakentän kuvioihin ja arjen rauhaan pureutuvassa keskustelussa Lennoneiden kanssa mukana musiikkitoimittaja ja Monsp Recordsin A&R Ida Karimaa, rap-artisti ja musiikintekijä F eli Fanni Sjöholm sekä Sony Music Finlandin A&R-koordinaattori ja Jäbät & Tunteet -podcastistakin tuttu Nosh A Lody. Check it out! 🎵 @f_virallinen @nosh.alody @idakari #riidatratkotaanrapilla Video: @artlabproductions...

Mikä merkitys on esikuvilla? Millaista on toimiva yhteistyö? Miten omalla somealustalla voi vaikuttaa?

Riidat ratkotaan rapilla -podcast keskittyy tarkastelemaan sitä, miten musiikilla voidaan lisätä dialogia ja rauhantyötä alan sisällä ja omassa arjessa.

Mukana Lennoneiden kanssa keskustelemassa musiikkitoimittaja ja Monsp Recordsin A&R Ida Karimaa, rap-artisti ja musiikintekijä F eli Fanni Sjöholm sekä Sony Music Finlandin A&R-koordinaattori ja Jäbät & Tunteet -podcastistakin tuttu Nosh A Lody.

Podcast-jakso ulkona pe 9.4. Acastissa ja Spotifyssa 🎙🕊

@f_virallinen @nosh.alody @idakari 

#riidatratkotaanrapilla
Grafiikat: @mirojohansson

wearelennons Mikä merkitys on esikuvilla? Millaista on toimiva yhteistyö? Miten omalla somealustalla voi vaikuttaa? Riidat ratkotaan rapilla -podcast keskittyy tarkastelemaan sitä, miten musiikilla voidaan lisätä dialogia ja rauhantyötä alan sisällä ja omassa arjessa. Mukana Lennoneiden kanssa keskustelemassa musiikkitoimittaja ja Monsp Recordsin A&R Ida Karimaa, rap-artisti ja musiikintekijä F eli Fanni Sjöholm sekä Sony Music Finlandin A&R-koordinaattori ja Jäbät & Tunteet -podcastistakin tuttu Nosh A Lody. Podcast-jakso ulkona pe 9.4. Acastissa ja Spotifyssa 🎙🕊 @f_virallinen @nosh.alody @idakari #riidatratkotaanrapilla Grafiikat: @mirojohansson...

Katso lisää
@wearelennons